четвер, 16 листопада 2017 р.

ІНФОРМАЦІЙНА (ВІЗИТНА) КАРТКА ПЕРЕДОВОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ

ІНФОРМАЦІЙНА (ВІЗИТНА) КАРТКА
ПЕРЕДОВОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ
Прізвище, ім’я, по-батькові: Ночка Лариса Володимирівна
Адреса досвіду: Дунаєвецька ЗОШ І-ІІІ ст. № 3
Фах, посада: вчитель історії та правознавства
Кваліфікаційна категорія: Вища
Педагогічний стаж: 26 років
Назва досвіду: Застосування технології розвитку
критичного мислення на уроках історії
Класифікація досвіду за темою та змістом: комплексний
Класифікація досвіду за характером діяльності: дослідницький
Суть та зміст досвіду: Застосування методів та прийомів технології розвитку критичного мисленння з метою успішного формування в учнів предметних компетентностей
Анотація досвіду: Технологія розвитку критичного мислення заснована на творчому співробітництві учня і вчителя, на розвитку в учнів аналітичного й творчого підходів до будь-якого матеріалу. На уроках переважають інтарактивні методи навчання, групова форма роботи. Учні засвоюють навички виявлення і заперечення припущень, перевірки фактичної точності й логічної послідовності, розгляду контексту, вивчення альтернатив, формування дослідницьких навичок – спостерігати, описувати, порівнювати, визначати, асоціювати, узагальнювати, прогнозувати, застосовувати.

Результативність:
Участь в обласній виставці педідей «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування», 2015 р., посібник з досвіду роботи «Практичні роботи у 5 класі з історії України» (Диплом ІІІ ступеня),  І та ІІ турі ХХІ Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2016» у номінації «Історія»
Учні-призери ІІ етапу педметних олімпіад,  І етапу конкурсу-захисту наково-дослідницьких робіт МАН районного рівня; Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» (Диплом ІІ ступеня обласний тур конкурсу, 2016 ).
Відомості про вивчення досвіду: досвід  вивчено  директором школи Ковальчуком Л.М., розглянуто та схвалено педагогічною радою (протокол №2 від 16.02.2017 року )




Немає коментарів:

Дописати коментар